دیدار هئیت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس با نماینده منتخب این شهرستان در مجلس شورای اسلامی

در این دیدار که در دفتر نماینده محترم این شهر ستان برگزار شد.دکتر مهرابیان ضمن ارائه گزارشی جامع از شرایط فعلی به تشریح موفقیت های علمی ، پژوهشی و فرهنگی این واحد دانشگاهی پرداختند و تدفین دو شهید والا مقام را در این واحد دانشگاهی از مهمترین افتخارات این واحد دانشگاهی به شمار آوردند.
در ادامه دکتر مهرابیان بیان نمودند از مهمترین دغدغه های این واحد دانشگاهی گسترش رشته به خصوص رشته های تحصیلات تکمیلی و رشته های پزشکی وپیراپزشکی می باشد و این امر به دلیل پتانسیل هایی که در این شهرستان وجود دارد امکان پذیر می باشد.
🔴در ادامه دکتر شادمهر نماینده منتخب این شهرستان در مجلس شواری اسلامی ضمن خیر مقدم به هئیت رئیسه این واحد دانشگاهی بیان نمودند از دغدغه های اینجانب کمک به گسترش سطح علمی و فرهنگی دانشگاههای این شهرستان می باشد .

تاریخ بروزرسانی : 28 اردیبهشت 1399 - 10:33

بازدیدها : 48 مورد