رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس: ورزشکاران سربازان وطن در عرصه رقابت ورزشی هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس - مینودشت گفت:‌ ورزشکاران سربازان وطن در عرصه رقابت ورزشی هستند و حمایت از قهرمانان و نخبگان ورزشی کشور وظیفه همه مسئولان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، احمد مهرابیان در دیدار عظیم جزیده پیشکسوت والیبال و مربی تیم شهرداری گنبدکاووس اظهار کرد: ورزشکاران سربازان وطن در عرصه رقابت ورزشی هستند و حمایت از قهرمانان و نخبه‌های ورزشی کشور وظیفه همه مسئولان است. دانشگاه آزاد اسلامی هم در این راستا با تجهیزات و امکانات ورزشی آماده‌ همکاری با ورزشکاران است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس-مینودشت افزود:‌ این دانشگاه همه تلاش خود را برای رفع  دغدغه قهرمانان ورزشی به‌کار خواهد بست و حمایت خود را از قهرمان این منطقه اعلام می‌کند.

رونق ورزش با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان و استادان

عظیم جزیده مربی تیم والیبال شهرداری گنبدکاووس نیز با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های موجود به‌ویژه دانشجویان و استادان مجرب باعث رونق ورزش و از بین رفتن خلأ موجود در جامعه می‌شود، گفت: با فعال‌سازی کمیته‌های ورزش دانشجویی هیئت‌های ورزشی و حمایت مالی از این ورزش‌ها و با استفاده از ظرفیت و تجربه استادان دانشگاهی شاهد رشد ورزش در زمینه‌های مختلف خواهیم بود.

تاریخ بروزرسانی : 24 شهریور 1399 - 11:58

بازدیدها : 26 مورد