صبح امروز صورت گرفت؛ بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گلستان از محل برگزاری مصاحبه آزمون دکتری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از محل برگزاری مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس - مینودشت بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، صبح امروز حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس از محل برگزاری مصاحبه دکتری بازدید کرد.

حسین عجم نوروزی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، احمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس - مینودشت، مازیار احمدی گلسفیدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و هیئت رئیسه واحد گرگان نیز همراه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در محل برگزاری مصاحبه دکتری  حاضر شدند.

آزمون مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی امسال از ۵ مهر آغاز و تا ۱۶ همین ماه ادامه خواهد داشت.