حجت‌الاسلام طاهری: وجود جامعه‌ اسلامی مرحله نخست دستیابی به تمدنی نوین است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی آن است که در مرحله نخست جامعه‌ای اسلامی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گرگان، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری در مراسمی که به مناسبت ماه صفر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد، مطرح کرد: راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی آن است که نخست جامعه‌ای اسلامی داشته باشیم و امیدواریم به‌عنوان یک دانشگاهی بتوانیم در این مسیر وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

این مسئول با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه جمعه گفت: خداوند پیامبر اکرم صلی‌الله و علیه و آله و سلم را بین مردم مبعوث کرد تا انسان‌ها را در راستای پرستش خداوند یگانه هدایت کنند و وظایفی ازجمله تلاوت قرآن، تزکیه نفس، تعلیم قرآن و آموختن حکمت را برعهده ایشان قرار داد.

وی با توجه به آیات سوره شمس بیان کرد: خداوند نفس انسان را پاک آفرید و گرایش به خوبی‌ها و بدی‌ها را در آن قرار داد. از وظایف اصلی بشریت پاک کردن نفس خود از بدی‌ها است و درصورتی که اگر انسان در این راه قدم برندارد و از مسیر خداوند خارج شود، بیشترین لطمه را به خود و بشریت خواهد زد و این بسیار خطرناک است.

به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، ایران اسلامی در تعلیم و تربیت جوانان مؤمن و خداپرست گام برداشته و به سمت اسلام ناب هدایت می‌کند.

طاهری ادامه داد: تعلیم و تربیت انسان‌ها به سمت خداپرستی از وظایف اصلی ماست که خداوند بر همه واجب کرده است و این نظام با این نگاه شکل گرفته تا به فرمایش مقام معظم رهبری به تمدن اسلامی برسد.

تاریخ بروزرسانی : 22 مهر 1399 - 08:19

بازدیدها : 25 مورد