رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس: احساس تعلق به امام حسين علیه‌السلام بر آزادیخواهان تأثیر گذاشته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ـ مینودشت گفت: امام حسين علیه‌السلام متعلق به گروه، نسل، قشر و نژاد خاصی نيست و همین احساس بر تمام آزادیخواهان جهان تأثیر گذاشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، احمد مهرابیان در مراسمی به مناسبت ماه صفر که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ـ مینودشت برگزار شد، گفت: امام حسين علیه‌السلام متعلق به گروه، نسل، قشر و نژاد خاصی نيست و برای همه انسان‌هاست و همین احساس بر تمام آزادیخواهان جهان تأثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه ارادت و محبت به اهل‌بیت علیهم‌السلام در میان پیروان اهل‌سنت نیز وجود دارد، افزود: افراد بیشتری از برادران اهل تسنن در عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان شرکت می‌کنند. شجاعت، سخاوت و حق‌گویی امام حسین علیه‌السلام  و توانمندی ایشان در میدان نبرد و احیای دین خداوند متعال موجب شد تا از جایگاه والایی میان جهانیان برخوردار شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ـ مینودشت ادامه داد: با وجود شرایط خاص امسال دانشگاه توانست به بهترین نحو با برنامه‌های مختلفی در ماه محرم ازجمله سخنرانی، خواندن زیارت عاشورا و اجرای مراسم سینه‌زنی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی پذیرای عزاداران امام حسین علیه‌السلام باشد.

تاریخ بروزرسانی : 22 مهر 1399 - 13:17

بازدیدها : 40 مورد