رزومه علمی پژوهشی
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد گنبدکاووس

 

نام : راحیل

 نام خانوادگی: رضایی کماسی

پست الکترونیکی: rezaei.rahil@yahoo.com

 

سوابق تحصیلی

کشور/ شهر محل تحصیل

نام واحد آموزشی

گرایش

رشته تحصیلی

مقطع تحصیلی

 
 

ایران/گرگان

علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

علوم و صنایع غذایی

مهندسی کشاورزی

لیسانس

 

ایران/گرگان

علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

-

علوم و صنایع غذایی

فوق لیسانس

 

ایران/گرگان

علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

تکنولوژِی مواد غذایی

علوم و صنایع غذایی

دکترا

 
 

 

سوابق آموزشی:

ردیف

نام موسسه

وضعیت همکاری

تاریخ شروع

تاریخ پایان

دروس تدریس شده

1

دانشگاه آزاد اسلامی –گنبد کاووس

هیئت علمی

95

تا کنون

میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی، تکنولوژی شیر و فراورده ها، صنایع تخمیری، کنترل کیفیت مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی، فرایندهای غیر حرارتی، صنایع غذایی پیشرفته، تکنولوژی غلات، تکنولوژی کنسرو

2

علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

حق التدریس

89

94

صنایع لبنی (1)، صنایع لبنی (2)، بهداشت و سلامت غذا، فراوری تولیدات دام و طیور

3

موسسه آموزش عالی بهاران

حق التدریس

89

95

صنایع لبنی (1)، صنایع لبنی (2)، بهداشت و سلامت غذا، میکروبیولوژی مواد غذایی، پیشرفتهای نوین در میکروب شناسی، صنایع تخمیری، تجزیه مواد غذایی، کنترل کیفیت

4

موسسه آزاد غذا، صنعت ، پژوه 

مقطعی (کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد)

89

-

تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی مواد غذایی

 

 

سوابق پژوهشی :

مقالات  ISI

ر

عنوان مقاله

عنوان مجله

تاریخ چاپ

1

Steady and dynamic rheological behaviour of frozen soy yogurt mix affected by resistant starch and β-glucan,

International Journal of Food Properties

(JCR)

2018

2

Effect of resistant starch and aging conditions on the physicochemical properties of frozen soy yogurt

Journal of Food Science and Technology

(JCR)

2015

3

Effect of inulin on the physicochemical properties, flow behavior and probiotic survival of frozen yogurt

Journal of Food Science and Technology

(JCR)

2014

4

Effects of guar gum and arabic gum on the physicochemical, sensory and flow behavior characteristic of frozen yogurt

International Journal of Dairy Technology

(JCR)

2011

 

 

مقلات علمی پژوهشی:

ر

عنوان مقاله

عنوان مجله

تاریخ چاپ

1

بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار

پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

1390

2

اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد

پژوهش های صنایع غذایی

1390

3

بررسی اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک

پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

1391

4

بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد

علوم و صنایع غذایی

1392

5

بررسی تاثیر هیدروکلویید دانه اسفرزه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

1389

6

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

1390

7

. امکان سنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز. فراوری و نگهداری مواد غذایی

فراوری و نگهداری مواد غذایی

1389

8

تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب

فراوری و نگهداری مواد غذایی

1389

9

تاثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

1391

10

تاثیر موسیلاژ دانه های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ

فراوری و نگهداری مواد غذایی

1396

 

مقالات ارائه شده در همایش­ها و کنفرانس­های علمی:

ردیف

عنوان مقاله

زمان برگزاری

نوع ارائه

1

. اینولین پلی فروکتوز عملگر

1387

پوستر

2

بررسی اثر اینولین (پلی فروکتوز عملگر) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد

1389

سخنرانی

3

اینولین و بتاگلوکان: پری بیوتیک های فراسودمند در محصولات سین بیوتیک

1390

پوستر

4

بررسی بار میکروبی شیر خام در استان گلستان

1388

پوستر

5

بررسی تحلیل وضعیتی شیر و فراورده های آن از نظر لیستریا مونوسیتوژنز با مروری بر پژوهش های داخلی

1387

پوستر

6

ماندگاری باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ پروبیوتیک حاوی کنسانتره پروتقال و پودر آب پنیر

1387

پوستر

7

تاثیر استفاده از صمغ دانه های اسفرزه و ریحان به عنوان جایگزین صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

1389

پوستر

8

بتاگلوکان میکروبی ترکیبی غذادارو، تقویت کننده سیستم ایمنی

1388

پوستر

9

کاربرد آنزیم های پکتولیتیک میکروبی در صنایع غذایی

1388

پوستر

10

تاناز میکروبی آنزیمی منحصربفرد و کاربردی در صنایع غذایی

1388

پوستر

11

بررسی اثر اینولین و برخی صمغهای پری بیوتیک بر زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد

1388

پوستر

12

اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر خصوصیلات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد

1388

پوستر

13

امکان­سنجی قابلیت استفاده از نشاسته مقاوم به عنوان مقلد چربی در فرمولاسیون سس مایونز کم چرب

 

1393

پوستر

14

تأثیر برخی هیدروکلوئیدها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس کچاپ

 

1393

پوستر

15

تأثیر صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم کلسترول

 

1393

سخنرانی

16

بیوترانسفورماسیون(دگرگونی زیستی) و کاربردهای آن در صنایع غذایی

1393

پوستر

17

بررسی اثر نشاسته مقاوم و بتاگلوکان بر روند تخمیر ماست سویا پروبیوتیک

 

1394

سخنرانی

 

طرح های پژوهشی:

ردیف

عنوان طرح

تاریخ شروع

تاریخ پایان

1

بررسی خصوصیات ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک در انواعی از نوشیدنی های لبنی

1385

1390

 

   آثار در دست پژوهش و چاپ :

ردیف

عنوان کتاب/ مقاله 

نوع ( تألیف / ترجمه)

توضیحات

1

ارزیابی حسی

ترجمه

مرحله بازبینی ترجمه

 

   سوابق اجرایی ( مسئولیت ها ):

ردیف

عنوان  مسئولیت

سازمان / موسسه

سال(های)

4

رییس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان

دانشگاه آزاد اسلامی- واحد گنبد کاووس

1396 تا کنون

5

عضو شورای هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی

دانشگاه آزاد اسلامی- واحد گنبد کاووس

1396 تا کنون

 

سامانه باشگاه پژوهشگران جوان