در اين صفحه شما مي توانيد فرم هاي مورد نياز آموزشي خود را دانلود فرماييد :

فرم ميهماني ماده 55

فرم معادل سازي نمرات

فرم حذف اضطراري

فرم ميهماني تابستان

جهت مشاهده ی بخشنامه های دانشجویی اینجا کلیک کنید .

جهت مشاهده ی بخشنامه های آموزشی اینجا کلیک کنید .

کلیه دانشجویان در ایام حذف و اضافه به پرتال انتخاب واحد مراجعه نموده و از صحت دروس انتخابی خود اطمینان حاصل نمایند

مدارک مورد نیاز ثبت نام:

1-اصل شناسنامه عکس دار و 2 سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه؛
2-عکس 4×3 جدید 6 قطعه و برای مشمولین 122 قطعه مشخصات فردی پشت عکس ها نوشته شود.
4-اصل دیپلم کامل متوسطه یا گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه و یا گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه و دو سری فتوکپی؛
5-اصل کارت ملی و 2 سری فتوکپی از آن.

مراحل ثبت نام:

---احراز هویت

1- بررسی اولیه نظام وظیفه و مدرک تحصیلی دانشجو.

2- ثبت نام دانشجو در رایانه و تطبیق مدارک لازم.
3- تحویل فیش های 15955 خدمات و شهریه.

4- تحویل پرونده دانشجویی که دانشجو پس از دریافت، کلیه فرم های داخل پرونده را پر نموده، سپس فیش های مربوطه را واریز می نماید.

---نظام وظیفه

بررسی وضعیت نظام وظیفه دانشجویان برادر.

---مدرک تحصیلی

بررسی وضعیت مدرک تحصیلی دانشجو(گذراندن دوره پیش دانشگاهی، داشتن دیپلم کامل نظام قدیم و ...)

---باجه پست

اگر دانشجویی اصل مدرک تحصیلی به همراه نداشت و مدرک وی گواهی بود باید به این قسمت مراجعه نموده و رسید پستی دریافت نماید.

---کارشناس

دانشجویی که گواهی مدرک تحصیلی به همراه دارد به این قسمت مراجعه نموده و با دادن ضمانت نامه(چک یا سفته)به مبلغ پنج میلیون ریال رسید دریافت می کند.

---تحویل فیش1595 و کارت دانشجویی

در این قسمت دانشجو فقط فیش 1595ویژه خدمات را که واریز نموده تحویل می دهد و ضمن ثبت نام کارت دانشجویی خود را دریافت می نماید.

---تکمیل پرونده و پانچ مدارک

بررسی نهایی پرونده دانشجو در این قسمت انجام می گیرد و ضمن ارائه کامل مدارک توسط دانشجو مدارک او پانچ و پرونده تکمیل می گردد.

---وروداطلاعات

پرونده دانشجو پس از تکمیل به این قسمت آمده و اطلاعات مورد نیاز وارد رایانه می گردد که دانشجو باید اطلاعات دقیق و کامل خود را اعلام نماید تا در آینده دچار مشکل نگردد.

---دفتر فرهنگ

دانشجو پس از انجام کلیه امور یاد شده به این قسمت مراجعه می نماید.

---مرکز مشاوره دانشجویی

مراجعه به مرکز مشاوره دانشجویی و تکمیل فرم مربوطه جزء ضروریات ثبت نام می باشد.

---کارشناس

دانشجو پس از مراجعه به مرکز مشاوره در این قسمت ضمن تحویل فیش های شهریه، تأییدیه انتخاب واحد را جهت مراجعه به آموزش دریافت می کند.

---آموزش

در این قسمت دانشجو انتخاب واحد و برنامه درسی خود را دریافت می کند و آخرین اطلاعات در خصوص کلاس ها را از مسئول مربوطه گرفته و ثبت نام به پایان می رسد

زیر مجموعه ها