1- برای ورود به سیستم ثبت نام و اطلاع رسانی آدرس http://www.gonbadiau.ac.ir را در نوار آدرس تایپ نمایید.

2- سپس روی لینک سامانه آموزش کلیک نمایید.

3- نام کاربری : ‌شماره دانشجویی می باشد که قبلا روی برگه های انتخاب واحد درج گردیده است.

رمز عبور: شماره شناسنامه بوده که بهتر است پس از ورود به سیستم تغییر و رمز عبور جدید الزاما بایستی 8 رقم باشد. ضمنا مسئولیت حفظ و نگه داری آن بعهده دانشجو است.

4- پس از ورود به سیستم به دو روش می توانید دروس خود را انتخاب نمایید:

الف) مستقیما مشخصه خود را وارد کرده و سپس کلید تایید را کلیک نمایید.

ب ) از لیست دروس ارائه شده روی درسهای مورد نظر کلیک کرده و سپس دکمه « ثبت دروس » را بزنید.

نکات مهم:

- چنانچه دروس انتخابی تداخل ساعت کلاس و یا تاریخ امتحان داشته باشند سیستم اجازه ثبت دروس را نمی دهد و به شما پیغام تداخل می دهد.

- مسئولیت رعایت پیش نیاز بعهده دانشجو می باشد . پیش نیاز هر درس در لیست دروس ارائه شده مشخص شده است.

- چنانچه مجوز ثبت نام شما از طریق آموزش یا مالی دانشکده بسته شده باشد (مثلا اتمام سنوات یا عدم پرداخت وام ) ، سیستم به شما اجازه ثبت نام نمی‌دهد.

لیست پیغام ها :

1- شماره دانشجویی تعریف نشده است.

2- فرمول محاسبه شهریه ایجاد نشده است لطفا به امور مالی مراجعه نمایید: مفهوم آن این است که امور مالی دانشکده روال محاسبه شهریه شما را در سیستم تعریف نکرده است.

3- لطفا در زمان تعیین شده مراجعه نمایید: طبق جدول زمان بندی جهت انتخاب واحد به سایت مراجعه نمایید.

4- وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفا به آموزش مراجعه شود: دانشجویانی که در نیمسال 1-89-88  وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،‌عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم...) بصورت اینترنتی نمی توانند ثبت نام نمایند و می بایست به گروه مراجعه کنند.

5- وضعیت مشخصات دانشجو باید عادی باشد: دانشجویانی که وضعیت کلی آنها عادی نبوده (مثلا :‌فارغ التحصیل ،‌انصراف ، عدم مراجعه ...) اجازه ثبت نام به آنها داده نمی‌شود.

6- نامه میهمانی ثبت نشده است : دانشجویان میهمان مجاز به ثبت نام اینترنتی نمی باشند.

7- انتخاب واحد اولیه ثبت نشده لطفا به آموزش مراجعه نمایید: در زمان حذف و اضافه ،‌چنانچه واحدگیری اولیه نداشته باشید؛ سیستم به شما اجازه حذف واضافه را نمیدهد.

8- چون بیش از دو ترم مرخصی تحصیلی ثبت شده امکان ثبت نام وجود ندارد.

9- چون معرفی به استاد گرفته اید امکان ثبت نام وجود ندارد.

10- چون ترم جبرانی گرفته اید امکان ثبت نام وجود ندارد.

11- وضعیت ترم قبل نامشخص است امکان ثبت نام وجود ندارد.