دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ با رقابت 51 تیم شرکت کننده و با حضور دانشجویان و دانش آموزان استان گلستان در در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس برگزار شد .

thumbnail

به منظور ایجاد فضای رقابت و تمرین وآموزش کارگروهی و آشنایی بیشتر با فناوریهای نوین وافزایش خلاقیت وشور ونشاط ،صبح امروز دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ در واحد گنبد کاوس برگزار شد.

thumbnail 2

دکتر جواد رجبی مدیرپژوهش واحد گنبد با بیان این که تعداد 51 تیم در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی در این مسابقه شرکت دارند گفت: این مسابقات با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی جابربن حیان برگزار شده است

رجبی سرعت ، وزن ، خلاقیت و فرود نزدیک به مرکز از معیار های مورد سنجش در این دوره قلمداد کرد وافزود:درپایان مسابقه از تیم‌های اول، دوم و سوم که فاکتورهای مورد ارزیابی را رعایت کرده بود با اهدای کارت هدیه تجلیل شد .

thumbnail 1

thumbnail 3

مسول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس گفت : اردوی های جهادی یادآور زمان جنگ و جهاد سازندگی است و این عملکرد جهادی دانشجویان بسیجی جوان یکی از رویش های انقلاب در این برهه اززمان است.

photo 2019 02 01 17 03 20 3

ب حجت الاسلام علیرضا صفری عصر امروز در حاشیه اعزام نخستین گروه جهادی عمرانی این واحد دانشگاهی به روستای پشمک پناده این شهرستان ، گفت : اردو های جهادی سنت حسنه ای است که می تواند راهبردی مناسب برای تحقق عدالت اجتماعی و مرهمی به زخم های کهنه محرومین باشد.

وی مهمترین هدف اعزام گروه های جهادی را محرومیت زدایی و تقویت و پرورش روحیه جهادی عنوان کرد و افزود :که به فضل پروردگار و همت دانشجویان بسیجی این حرکت آغاز شده و به امید خدا در آینده شاهد افزایش اعزام گروه های جهادی از این واحد دانشگاهی خواهیم بود.

photo 2019 02 01 20 03 53 3

حضور جامعه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن

IMG 8917

IMG 8904

IMG 8905

IMG 8909

.رئیس دانشگاه ازاد واحد گنبد گفت:راه رسیدن به خود کفایی آموزش ، پرورش وتحقیق است و آموزش و پرورش مارا به تولید علم ، دانش وخدمات می رساند

photo ۲۰۱۹ ۰۲ ۰۶ ۱۵ ۴۲ ۳۷

دکتر احمد مهرابیان در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، گفت: ما توانسته ایم با حداقل آموزش های نظامی 8 سال در جنگی نابرابر ایستاده گی کنیم وبا سربلندی آن را تمام کنیم و بعد ازجنگ نیز با روحیه جهادی ای که داریم دوران سازندگی خوبی را به درستی سپری کرده ودر بسیاری از پیشرفت های دنیا هم رقیب خوبی برای آنها باشیم .

وی با مطرح کردن این پرسش که چه مسیری را باید طی کرد تا به خودکفایی که لازمه آن از دست ندادن منابع ومعادن وثروت ذخیره شده است برسیم ، اظهار کرد: آنچه که کمک می کند تا به خودکفایی برسیم آموزش ، پرورش وتحقیق است.

مهرابیان با تاکید بر اینکه آموزش وپرورش مارا به تولید علم ، دانش وخدمات می رساند، افزود: با این رویکرد نه تنها مستعمره دیگرکشورها نخواهیم شد بلکه بسیاری از آنها نیز به لحاظ علمی به ما وابسته خواهند شد و ما دیگر نگران وابستگی کشور نخواهیم بود .

رئیس دانشگاه آزاد گنبد گفت:کشور باید به سمت تولید علم و خدمات برود و منجر به تولید ایده ، فکر ، دانش و ثروت شود که این مهم از دغدغه های مقام معظم رهبری در این چند دهه اخیر بوده است .

مهربیان گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تحصیلات با دشواری زیادی روبرو بود وتنها عده خاصی قادر به تحصیل بودند ولی به برکت انقلاب اسلامی نظام آموزشی بسیار پیشرفت کرد و توانستیم رتبه های خوبی را در صنایع هسته ای وموشکی داشته باشیم .

احمد مهرابیان اعزام دو گرده جهادی به مناطق محروم را از اقدامات انجام شده در دهه مبارک فجر در واحد گنبد عنوان کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و امکان تحصیل با کیفیت ازبرکات انقلاب اسلامی ایران است.

افتتاحیه اولین انتخابات شورای ورزشی دانشجویی در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس

IMG 7762

شورای ورزشی دانشجویی باهدف افزایش نقش دانشجویان در پیشبرد فعالیتهای ورزشی وایجاد انگیزه خودباوری در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس برگزارشد .

این مراسم با استقبال پور شور دانشجویان علاقمند به شرکت در این انتخابات مواجه گردید .

در این مراسم احمد مهرابیان رئیس واحد اظهار داشت با ایجاد شورای دانشجویی در دانشگاه ها می توان در جهت ایجاد انگیزه خودباوری وتقویت نگرش مثبت به فعالیتهای حرکتی و ورزشی گام برداشت

در این مراسم علی برغمدی مسول تربیت بدنی واحد گفت : از اهداف تشکیل این شورا میتوان به تقویت روحیه مشارکت پذیری ورشد توانمندهای مدیریتی دانشجویان و همچنین تقویت مهارت های فردی واجتماعی وروحیه جمع گرای نام برد

IMG 7770

ودر ادامه بیان داشت در جهت صیانت از آرای دانشجویان دو کمیته تحت عنوان کمیته اجرایی وکمیته نظارت برانتخابات تعیین گردیده است تا بتوان به بهترین نحو این انتخابات را برگزار کرد.

در پایان این مراسم دانشجویان به پای صندوق های رای رفتند وبه کاندیدهای منتخب خود رای دادند .

IMG 7795

زیر مجموعه ها