دکتراحمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس از سومین جلسه ی هماهنگی استقبال از شهدای گمنام جهت خاکسپاری در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس  افزود : سومین نشست هماهنگی استقبال از شهدای گمنام صبح امروز شنبه 18/12/97 با حضور سرهنگ رمضانعلی قاسم پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبد وحجت الاسلام والمسلمین دیلم مسوول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه ناحیه سپاه گنبد وریاست ومعاونین وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در محل دفتر ریاست برگزار گردید .

مهرابیان افزود :در این نشست ضمن بررسی عملکرد چندروز گذشته درخصوص مراسم تشیع و خاکسپاری وبرنامه های فرهنگی بزرگداشت شهدا و فراهم آوردن تمهیدات لازم برای این مراسم باشکوه تاکید و بحث وتبادل نظر شد .

مراسم تشیع شهدای گمنام همزمان با شهادت امام علی النقی الهادی علیه السلام از مقابل بیمارستان طالقانی گنبد ساعت 9 صبح یکشنبه 19/12/1397 به سمت دانشگاه آزاداسلامی واحدگنبدکاووس و همچنین مراسم .شام غریبان نیز یکشنبه 19/12/1397 بعد از نماز مغرب وعشاء با سخنرانی حجت الاسلام ترابی امام جمعه محترم شهرستان گنبد کاووس در جوار شهدای گمنام برگزار می گردد .

.پیکر دو شهید گمنام در دانشگاه آزاداسلامی واحدگنبدکاووس تشیع می شود.

احمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس از تدفین دو شهید گمنام در این دانشگاه خبر داد.

وی در اولین جلسه ی ستاداجرایی تدفین شهدای گمنام که صبح امروز دوشنبه مورخ 97/12/13در دفتر ریاست برگزار گردید گفت : این افتخار بزرگی است که نصیب این دانشگاه شده واهتمام والایی نسبت به تجلیل وتکریم آنان که از تمام هستی خود برای آسایش دیگران گذشته را می طلبد .

در این نشت به هریک از اعضای ستاد در خصوص اجرای این برنامه ی باشکوه مسئولیت هایی واگذار شد تا بار دیگر حماسه ی حضور و همراهی همشهریان عزیز به ویژه دانشگاهیان گرامی در تشییع لاله های خونین دفاع مقدس رقم بخورد .

دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ با رقابت 51 تیم شرکت کننده و با حضور دانشجویان و دانش آموزان استان گلستان در در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس برگزار شد .

thumbnail

به منظور ایجاد فضای رقابت و تمرین وآموزش کارگروهی و آشنایی بیشتر با فناوریهای نوین وافزایش خلاقیت وشور ونشاط ،صبح امروز دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ در واحد گنبد کاوس برگزار شد.

thumbnail 2

دکتر جواد رجبی مدیرپژوهش واحد گنبد با بیان این که تعداد 51 تیم در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی در این مسابقه شرکت دارند گفت: این مسابقات با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی جابربن حیان برگزار شده است

رجبی سرعت ، وزن ، خلاقیت و فرود نزدیک به مرکز از معیار های مورد سنجش در این دوره قلمداد کرد وافزود:درپایان مسابقه از تیم‌های اول، دوم و سوم که فاکتورهای مورد ارزیابی را رعایت کرده بود با اهدای کارت هدیه تجلیل شد .

thumbnail 1

thumbnail 3

مسول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس گفت : اردوی های جهادی یادآور زمان جنگ و جهاد سازندگی است و این عملکرد جهادی دانشجویان بسیجی جوان یکی از رویش های انقلاب در این برهه اززمان است.

photo 2019 02 01 17 03 20 3

ب حجت الاسلام علیرضا صفری عصر امروز در حاشیه اعزام نخستین گروه جهادی عمرانی این واحد دانشگاهی به روستای پشمک پناده این شهرستان ، گفت : اردو های جهادی سنت حسنه ای است که می تواند راهبردی مناسب برای تحقق عدالت اجتماعی و مرهمی به زخم های کهنه محرومین باشد.

وی مهمترین هدف اعزام گروه های جهادی را محرومیت زدایی و تقویت و پرورش روحیه جهادی عنوان کرد و افزود :که به فضل پروردگار و همت دانشجویان بسیجی این حرکت آغاز شده و به امید خدا در آینده شاهد افزایش اعزام گروه های جهادی از این واحد دانشگاهی خواهیم بود.

photo 2019 02 01 20 03 53 3

حضور جامعه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن