تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس و اداره کل تأمین اجتماعی استان گلستان در خصوص برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی در شرق استان گلستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد مهرابیان درخصوص تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی گفت:  خدمت به مردم و گستردگی، دو ویژگی مشترک این دو نهاد مردمی است که وظیفه خود را پشتیبانی، حمایت و خدمت به مردم قرار داده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ادامه داد: امیدوارم انعقاد این تفاهم نامه در مورد مسائل پژوهشی و ارتقاء سطح دانش، گسترده ­تر شود و موجبات همکاری‌های بیشتر سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم آورد.

این تفاهم نامه به امضای دکتر علی اصغر نیک نیا مدیرکل تامین اجتماعی استان گلستان و دکتر احمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس رسید.

IMG 4603

روز شنبه مورخه 20/05/1397 دکتر سعید مازندرانی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گلستان با حضور در دانشگاه با دکتر احمد مهرابیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس پیرامون همکاری های فی مابین دیدار و گفتگو کرد.

IMG 4609

قبولی فارغ التحصیلان رشته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ضمن تبریک به این عزیزان و خانواده های محترمشان، آرزوی سربلندی و موفقیت بیشتر را از درگاه ایزد منان برایشان خواستارست.

پذیرفته شدگان به شرح ذیل می باشند:

خانم بهناز گرمه

خانم فاطمه دولت خواه

خانم سولماز قربان پور

خانم مائده شفیع آبادی

خانم قربان بخت بابکی

خانم فاطمه انوری پور

خانم ملیحه هجری

خانم عایشه طاطاری

خانم شهلا غیوری اردهائی

آقای یاسر ابودردائی

و ...

این اسامی تکمیل می گردد.

IMG 4568

در این بازدید مدیریت بیمارستان بسکی از مجموعه پرستاری و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس ابراز رضایت نمود و آمادگی این بیمارستان را جهت همکاری در زمینه استفاده از فضای آموزشی واحد، مشارکت در برگزاری سمینارهای پزشکی و استفاده از پزشکان مجموعه بیمارستان بسکی در جهت آموزش و تجهیز دانشکده پزشکی اعلام نمود.

همچنین ایشان از تخفیف ویژه به مجموعه کارکنان و استادان و دانشجویان در مراجعه به بیمارستان بسکی خبر داد.IMG 4563

IMG 4564

111111طی مذاکره دکتر مهرابیان رئیس واحد گنبدکاووس با گروه صنعتی صباح مقرر گردید فارغ التحصیلان رشته های حسابداری، مدیریت، صنایع، صنایع غذایی و ... این واحد دانشگاهی از طریق مصاحبه جذب این گروه صنعتی شوند. تفاهم نامه ای در این زمینه به زودی منعقد میگردد.