برگزاری یادواره شهدای دانشجو شهرستان گنبد کاووس

یادواره شهدای دانشجو شهرستان گنبد به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس برگزار گردید.

در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس با تبریک هفته بسیج و خیر مقدم به خانواده شهدا ضمن اشاره به ویژگی های بارز شخصیتی شهدا بر ادامه راه شهدا تاکید و افزود: در حقیقت شهدا از سید الشهداء و عاشورا الگو گرفته اند و ما باید با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت،یاد شهدا را زنده نگه داریم و ادامه دهنده راه آنان باشیم.

در این مراسم که با حضور دانشجویان دانشگاه های شهرستان و خانواده های معظم شهدا و مسئولین سپاه شهرستان و جمعی از اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد برگزار گردید،برنامه های فرهنگی- مذهبی ویژه ای از جمله سخنرانی سردار محمد احمدیان از راویان 88 سال دفاع مقدس، مداحی ، پخش چندین کلیپ با موضوعات مختلف فرهنگی و نیز تجلیل از خانواده های شهدا و نیروهای تلاشگر بسیج از برنامه های ویژه این یادواره بود.