برگزاری مراسم روز دانشجو با سخنرانی حجت الاسلام راشد یزدی

حجت الاسلام راشد یزدی: اسلام، بهترین سبک زندگی برای زوجین است

حجت الاسلام و المسلمین کاظم راشد یزدی در همایش دانشجو و سبک زندگی سالم در دانشگاه آزاد گنبدکاووس با بیان این مطلب افزود: برخی از انسان‌ها به دنبال زنده ماندن هستند که این خود زندگی حیوانی است و مسیر افقی از تولد تا مرگ را می‌پیماید، افرادی که به دنبال زندگی کردن هستند مسیر آن‌ها عمودی و از زمین تا آسمان است.

وی زندگی را علم دانست که به بررسی و شناخت آن در دانشگاه تاکید کرد و افزود:وقتی اجزایی مانند اقتصاد و پزشکی ،زندگی را در بر می گیرند و نیاز به یادگیری دارند، پس ترکیب این ها که زندگی است نیز باید آموخته شود.

این پژوهشگر خانواده در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به نزول حضرت محمد(ص) جهت یاددهی و آموزش به ما گفت: پیامبر(ص) راه و روش زندگی را به ما آموخت تا ما با شناخت و پیشرفت در تعالی زندگی خود به سمت سعادت پیش برویم.

وی اختلاف بین انسان و حیوان را در کلمه زندگی کردن و زنده ماندن دانست و افزود: انسان آماده است تا رشد عمودی کند ولی حیوان برای رشد خوراک و خواب زندگی می کند.

زندگی علم است و باید یادگرفته شود

راشد یزدی با انتقاد از طلاق تفاوقی گفت: این نمی شود که چون زن و شوهر به طلاق رضایت دارند، از یکدیگر جدا شوند، اگر این طور باشد که در معاملات هم چون فروشنده و خریدار هر دو رضایت دارند می توان کالایی را گران تر از قیمت معقول آن فروخت.

وی با سفارش به دانشجویان بر ازدواج تاکید کرد و افزود: جهت رسیدن به سعادت و تکامل ازدواج امری است که این راه را آسان کرده و ضروری است که زن و شوهر با شناخت یکدیگر تشکیل خانواده بدهند. وی همچنین  نوع اندیشیدن زوجین بالاخص در حوزه دین، درک متقابل آنان از یکدیگر، تناسب خانواده ها، رعایت تناسب سنی و عشق و محبت داشتن به یکدیگر را از شرایط مهم اسلام برای تشکیل زندگی سالم برشمرد و تصریح کرد: بدون رعایت این شرایط ، زندگی دوام نخواهد داشت.

دین اسلام، دین نشاط و شادی است و باید درست از احکام آن در زندگی استفاده شود و نباید فقط نیمه خالی لیوان را دید.

حجت الاسلام راشد یزدی جریان زندگی را تلاطم با نشاط معرفی کرد و افزود: فلاسفه غربی اخلاق را در فرمول ریاضی آورده و زندگی منهای نشاط را مساوی مرگ تدریجی می دانند که این مطلب را حضرت علی (ع) قرن ها قبل از این با ذکر حدیثی که اشاره به فردی دارد که سروری در قلب آن نیست و مانند مرده ها است بیان کرده اند.

وی خطاب به همسران در ادامه گفت: در رفتار با یکدیگر به فطرت هم پاسخ داده و با شناخت خصوصیات همدیگر برخورد کنید، تا زندگی را بنایی مستحکم و پایدار ساخته و چندین سال شاد و خرم در کنار یکدیگر زندگی کنید.

دراین مراسم که با موضوع دانشجو و سبک زندگی سالم و به مناسبت روز دانشجو با حضور امام جمعه گنبدکاووس، رئیس، اساتیدو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد، از 15 دانشجو برتر در مسابقات قرآن، اذان و تربیت بدنی تجلیل شد.