رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گلستان:

دین ما نه اسلام طالبانی است و نه اسلام آمریکایی، بلکه اسلام ناب محمدی است

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گلستان در مراسم بزرگداشت یادواره مقام استاد شهید مطهری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس گفت: در دنیا افراد متفكر فراوانی هستند كه به رغم کوشش های علمي و تلاش های شبانه روزی خود نتوانستند در ميان تحقيقات، تفكرات و افکار خود و خداوند متعال پيوند و رابطه معنوی ايجاد كنند، اما شهيد مطهري(ره) بنده ساده و مجاهد مخلصي بود كه تمام وجود خود را از خدا مي‌دانست و انحراف از سرمنشأ الهي را در تفكرات و آثار خود راه نداده بود. راه شهید مطهری یعنی معنویت واقعی در زیر سایه ولایت فقیه که این فقط معناپذیر است. انقلاب اسلامی با تفکر و اندیشه امام خمینی(ره) و همراهی بزرگان نظام از جمله استاد شهید مرتضی  مطهری به ثمر رسید که خاری در چشم دشمنان انقلاب اسلامی گردید و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران یاران و اندیشمندان نظام را به شهادت رساندند که شهید مطهری به عنوان یکی از پایه های اصلی تفکر انقلابی و اسلامی از جمله آنان بود.

IMG 3287

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی مازندرانی افزود : به فضل الهی این انقلاب با شهادت استاد مطهری و دیگران شهیدان رشد نمود و درخت انقلاب با خون این شهیدان آبیاری شد و خون شهید مطهری روشنگر راه حقیقت شد و جویندگان اسلام ناب را رهنمون ساخت و بصیرت و آگاهی بخشی را در جامعه جاری کرد.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس طی سخنانی بر اندیشه های آیت الله شهید مطهری و مقام شامخ معلم تاکید کرد و بیان داشت: حرمت قلم آنقدر بالاست که خداوند بدان سوگند یاد می‌کند.
دکتر رضایی شیرازی با اشاره به اینکه شهید مطهری یکی از تئوریسین های انقلاب اسلامی بود تصریح کرد: آثار و خدماتی که علامه شهید مرتضی مطهری برای انقلاب اسلامی داشته اند وصف ناشدنی است.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه رفیع علم، عالم در اسلام و مقایسه آن با ارزش خون شهیدان، به نقش بی بدیل معلمان، استادان و مربیان در تربیت انسانهای صالح، پاک و مخلص و فداکار در جامعه اشاره نمود و لزوم توجه جدی این قشر از جامعه را به تربیت و امانتداری در تربیت فرزندان این مرز و بوم را یادآور شد.

این مراسم با حضور فرماندار ویژه شهرستان گنبد و رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گلستان و جمعی از کارکنان و اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد.

IMG 3207

IMG 3308