نشست علمی و تخصصی گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در این نشست بهمنی نژاد استاد دانشگاه و کارشناس سیاسی با تأکید به ضرورت توجه به نیازهای معرفتی و عقیدتی گفت: «هدف از این نشست هم‌اندیشی در خصوص مهم‌ترین نیازهای مطرح در بین جوانان و دانشجویان بود و موضوعات روز جامعه و آسیب‌های آن از جمله موضوع نفوذ که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، مورد توجه قرار گرفت؛ همچنین مباحث مختلفی از جمله تبیین گفتمان انقلاب اسلامی، چرایی عدم اعتماد به آمریکا، بررسی تحولات منطقه و مبانی نظری گروه‌های تکفیری بررسی شد.»

وی با تأکید به اینکه استادان و جامعه دانشگاهی می‌توانند پاسخگوی نیازهای عقیدتی دانشجویان و عامه مردم باشند، افزود: «دشمن به دنبال ترویج اندیشه لیبرالی و نولیبرالی است و ما موظف هستیم با آماده‌سازی دانشگاهیان در مقابل هجمه‌های عقیدتی دشمنان دانشجویان را مطلع سازیم.»