برپایی بازارچه خیریه «لبخند زندگی» در واحد گنبدکاووس

بازارچه خیریه «لبخند زندگی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جواد رجبی مسئول انجمن‌های علمی و فرهنگی واحد گنبدکاووس گفت: «این بازارچه خیریه با عنوان «لبخند زندگی» و با زحمات دانشجویان عضو کانون دانشجویی هلال احمر و همکاری گروه پرستاری دانشگاه در محوطه پارک شهرداری گنبدکاووس برپا شد.»

رجبی افزود: «این بازارچه از 16 تا 20 اردیبهشت در قالب غرفه‌های متعدد انواع مواد غذایی، شیرینی، ترشیجات، نوشیدنی و نیز غرفه پایشسلامتی شامل تست قند خون، فشار خون، قد و وزن از سوی دانشجویان پرستاری این واحد دانشگاهی برپا شد.»

وی خاطرنشان کرد: «در آمد حاصل از فروش اقلام غرفه‌ها برای کمک به معلولان ذهنی اهدا می‌شود؛ در مراسم افتتاحیه این بازارچه مردم و مسئولان با بازدید از غرفه‌ها، اقدام به خرید مواد مواد غذایی به نفع معلولان ذهنی کردند.»