برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در واحد گنبدکاووس

بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور 100 شرکت کننده از واحدها و مراکز سراسر استان گلستان در واحد گنبدکاووس در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس در آیین افتتاحیه این مسابقات که با حضور جمعی از قاریان، حافظان و داوران برجسته و منتخب استان برگزار شد، با توجه به نقش مهم و بی بدیل قرآن کریم در زندگی انسان گفت: «تلاوت، تعمق و تأمل در قرآن کریم، زمینه ساز آگاهی بخشی، ایجاد صبر در برابر سختی‌ها و تقواپیشگی است که انسان را در زمره صالحان قرار می دهد.»

حجت الاسلام علیرضا صفری با قدردانی از نگاه قرآنی و حمایت‌های همه جانبه مدیریت دانشگاه از برنامه‌های فرهنگی افزود: «برگزاری این مسابقات در دانشگاه، علاوه بر ایجاد فضای معنوی و رقابت سالم بین شرکت کنندگان، موجب تعالی و ارزش‌گذاری برنامه های قرآنی و ترغیب سایر علاقه‌مندان است.»

وی هدف از برگزاری این مسابقات را انس روزافزون با قرآن کریم عنوان کرد و گفت: «گسترش فعالیت‌های فرهنگی ـ قرآنی، به کارگیری آموزه‌ها و مفاهیم قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی و ترویج سبک زندگی قرآنی، از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.»

بخش شفاهی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش‌های ترتیل، حفظ، قرائت، تحقیق و اذان در دو گروه خواهران و برادران در واحد گنبدکاووس در حال برگزاری است.