طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (تفسیر سوره نور)

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، هفتمین دوره طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (تفسیر سوره نور) به منظور ارتقا سطح ایمان و آگاهی کارکنان دانشگاه آزاداسلامی در حوزه مفاهیم و فرهنگ

قرآن کریم بویژه آشنایی با تفسیر قرآن کریم و بهره مندی از رهنمودها و دستورات حیات بخش قرآن در دانشگاه طرح فرهنگی رمضان، بهار قرآن به مدت 32 ساعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس در حال برگزاری است.

حجت الاسلام اسلامیان مدرس این کارگاه قرآنی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصتی است تا با زلال معارف، رهنمودها و دستورات حیات بخش قرآن کریم از منظر سوره نور آشنا شویم، تاکید کرد: باید در راستای ارتقای سطح معرفت و دانش استادان و کارکنان در حوزه فرهنگ و معارف آسمانی اسلام گام بر داریم.

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد گنبدکاووس نیز با بیان اینکه رمضان، بهار قرآن کریم و جلوه رحمت و مهربانی خداوند است، اظهار کرد: خداوند بزرگ ماه مبارک رمضان را ماه نزول قرآن معرفی می کند و سیره و سلوک اولیاء الهی همواره توجه ویژه ای به قرآن مجید داشتند و در این ماه به تلاوت آیات و سوره های قرآن بسیار سفارش شده است تا ایمان آوردگان به سبب انس با قرآن و شرکت در میهمانی آفریدگار از نعمت های معنوی و بهشتی آن بهره مند شوند.

حجت الاسلام علیرضا صفری درباره این کارگاه آموزشی عنوان کرد: حسب بخشنامه ارسالی از سوی پژوهشکده ی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی به همه شرکت کنندگان در کارگاه پس از اتمام دوره با برگزاری آزمون و کسب حد نصاب نمره گواهینامه اعطاء میشود.