همایش

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس اظهار کرد: کارگاه آموزشی ویژه دهیاران شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد.

دکتر جواد رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، برگزاری دوره های آموزشی ویژه دهیاران و شوراهای روستاها را دارای اهمیت بسیار زیاد دانست که با ایجاد و گسترش این قبیل آموزش ها می توان در جهت حرکت از مدیریت سنتی به مدیریت نوین روستا اقدام کرد.

وی در این باره افزود: برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت ویژه دهیاران و شوراهای روستاها می تواند در مدیریت روستاها تحولی جدی ایجاد کند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس آمادگی خود را برای همکاری با دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان برای برگزاری دوره های آموزشی ویژه دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها را اعلام می دارد.

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس یادآور شد: در کنار برگزاری این دوره نشستی با نمایندگان دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان برای دستیابی به یادداشت تفاهمی درخصوص برگزاری منظم دوره های آموزشی به منظور ارتقای سطح آگاهی و توانمندی های علمی و شغلی دهیاران و نیز برگزاری همایش های مشترک در این راستا برگزار شد.