مراسم جشن سالروز ثبت جهانی برج قابوس در گنبدکاووس با حضور پرشور همشهریان و علاقه‌مندان به بناهای تاریخی با معماری منحصر به فرد در محوطه برج قابوس برگزار شد.

به گزارش آنا، برج گنبد قابوس بنایی تاریخی از سده چهارم هجری است که در شهر گنبد کاووس، شمال ایران در استان گلستان قرار دارد. سبک معماری بنا شیوه رازی است.

این بنا که بلندترین برج تمام آجری جهان به‌شمار می‌آید و بر فراز تپه‌ای خاکی که نزدیک به پانزده متر از زمین بلندتر است، قرار دارد. بلندای بنا به همراه پی آن ۷۲ متر است. این بنا در سال ۳۷۵ هجری خورشیدی و در زمان پادشاهی کاووس پور وشمگیر و در شهر گنبدکاووس که پایتخت پادشاهان آل زیار آن دیار بوده، بنا شده‌ است.