به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه دیدار دکتر احمد مهرابیان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس با کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر احمد مهرابیان با تبریک ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر و دهه کرامت ضمن قدردانی از زحمات دکتر رضا رضایی شیرازی ریاست پیشین دانشگاه، به دو موضوع مهم جذب دانشجو و توسعه رشته ها اشاره کردند و متذکر شدند ما باید روی این دو موضوع تمرکز نماییم و تلاش نمائیم که سطح علمی و پژوهشی دانشگاه را در سطح بالاتری ببریم. در ادامه ایشان از همکاران خود خواستند که از طرق مختلف یک محیط پویا و با نشاط علمی برای دانشجویان ایجاد نمایند.

وی کارکنان را اعضای یک خانواده بزرگ تر به نام خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس دانست و خواستار همدلی هر چه بیشتر این خانواده بزرگ در راستای رسیدن به این رسالت خطیر شد.

ایشان با بیان اینکه باید در هر حوزه دانشگاه دوایر کنترل کیفیت داشته باشیم، خواستار بررسی و ارائه راهکار مناسب توسط همکاران برای مشکلات دانشگاه شد.

وی با تاکید بر روی برنامه محور بودن و داشتن برنامه های عملیاتی خواستار تلاش همگانی در جهت رسیدن به اهداف اصلی دانشگاه شد.

کارکنان دانشگاه نیز ضمن تبریک به رئیس جدید حمایت همه جانبه خود را از ریاست جدید در جهت تحقق اهداف عالیه دانشگاه و رسالت ملی و منطقه ای آن اعلام نمودند.

در ادامه ی جلسه همکاران نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در راستای بهبود روند کاری دانشگاه بیان داشتند.