رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر احمد مهرابیان با بیان اینکه یکی از افتخارات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس فراهم‌سازی بسترهای مناسب پذیرش فرزندان خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر برای ادامه تحصیل است خواستار همکاری بیشتر این نهاد برای اشاعه و گسترش سطح سواد در شهرستان شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس آمادگی کامل واحد را برای همکاری و اجرا طرح های مشترک فرهنگی و اجتماعی در شهرستان اعلام داشت.
دکتر احمد مهرابیان اضافه کرد: « زحمات جایگاه سپاه در طول دوران دفاع مقدس و حال بر کسی پوشیده نیست و شایسته تقدیر است و به حق بیشترین خدمت را در این مدت نهاد سپاه به میهن اسلامی داشته و امنیت همه جانبه موجود در کشور در سایه وجود نیروهای نظامی و انتظامی به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و همه ما امنیت موجود در جامعه مدیون حضور با صلابت این عزیزان است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس هم نیز در این دیدار ضمن ابراز تشکر از همت و دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس در انجام امور فرهنگی و اجتماعی به موضوع آسیب های اجتماعی اشاره نمود و خواستار همکاری بیشتر دانشگاه ها در جهت رفع آنها شد.
سید علی حسینی به همکاری صادقانه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با سپاه و بسیج دانشجویی در زمینه امور فرهنگی و برگزاری اردوهای راهیان نور اشاره و خاطر نشان کرد: استادان و کارکنان دانشگاه به عنوان سفیران بسیج و سپاه و مدعی العلوم جامعه هستند که باید درباره مسایل و برنامه‌های فرهنگی- مذهبی در دانشگاه دغدغه داشته باشند.