سمینار آشنایی با بازار فرابورس و نحوه تامین مالی از آن در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس برگزار شد.
در این نشست سید یاسر مهرآور متخصص و آنالیزور بازارهای مالی و سرمایه به ایراد سخنرانی و معرفی بازار سرمایه و بورس پرداخت.
یاسر مهرآور بازارهای جذاب سرمایه گذاری مثل بورس اوراق بهادار، سکه و طلا، مسکن و زمین، دلار و ارز، اوراق مشارکت و سپرده بانکی را مورد بررسی و مقایسه قرار داد.
همچنین ایشان به بازدهی سالانه اوراق مشارکت، زمین شهری، سکه بهار آزادی، سکه شاخص بورس از سال 1390 تا سال 1396 اشاره کرد.
آشنایی با ساز و کار بازار فرابورس ایران، ساز و کار قانونی بازار فرابورس ایران، انواع روشهای تامین مالی مبتنی بر دارایی و بدهی نوین مالی در ایران، ابزارهای مالی موجود در بازار فرابورس ایران جهت تامین منابع مالی و نحوه پذیرش شرکت ها در بازار فرابورس و تامین منابع از آن از مسائلی بود که در این سمینار ارائه شد.
در پایان سمینار، شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح، که از سوی سخنران به آنها پاسخ داده شد.