دکتر احمد مهرابیان به اتفاق جمعی از مسئولان دانشگاه با حجت الاسلام و المسلمین ترابی امام جمعه گنبدکاووس دیدار کرد.
در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین محمود ترابی امام جمعه شهر گنبدکاووس ضمن خیرمقدم به دکتر احمد مهرابیان رئیس واحد گفت: از برکات نظام اسلامی دانشگاه می باشد که در بحث تعلیم و تربیت و رشد و تعالی منطقه مثمرثمر است.
ایشان از دانشگاه بعنوان پایگاه علمی و فرهنگی که می تواند در حاکم کردن فضای دینی و معنوی در بین جوانان نقش آفرین باشد یاد کرد و بیان داشت: نقش دانشگاه آزاد اسلامی در جوامع شهری نقش بسزایی در توسعه علمی و پژوهشی به ویژه مسائل فرهنگی دارد.
امام جمعه شهر گنبدکاووس عرصه فرهنگ و فعالیت های فرهنگی را به دلیل ابعاد گسترده آن، دارای ورودی کارآمد، مداوم، همراه با مدیریت راهبری و در یک کلام حرکتی جهادی دانست.
رئیس واحد گنبدکاووس نیز در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از بذل توجه تمام مسئولین شهرستان گنبدکاووس به ویژه نگاه معنوی و دلسوزانه حجت الاسلام و المسلمین ترابی به واحد گنبدکاووس را مایه پیشرفت های دانشگاه دانستند و کمافی السابق تعامل و همکاری تمام ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس را درخواست نمودند.
دکتر احمد مهرابیان گفت: مراکز دانشجویی و حوزوی در زمینه های علمی- پژوهشی و فرهنگی با ایجاد پژوهشکده مشترک و بهره گیری از اساتید یکدیگر می توانند همکاری بسیار بهتری داشته باشند.
ایشان مساجد، حوزه‏ علمیه ،دانشگاه‌ها، مدارس، کانون‏ها، فضاهای مجازی، مطبوعات و نشریات را عاملی برای تقویت و رشد فرهنگی دانست و از تلاش، پشتکار، اتحاد و همدلی را م‍ؤلفه‌های رشد و زمینه ساز تحول جامعه یاد کرد.
در پایان دکتر احمد مهرابیان رئیس واحد گنبدکاووس توضیحاتی در خصوص مسائل فرهنگی و برنامه های در دست اقدام دانشگاه در این زمینه ارائه کرد.