دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس با مسئولین بیمارستان خاتم الانبیاءتامین اجتماعی شهرستان گنبدکاووس

IMG 20180725 181620 177

ظهر امروز مورخ ۳ مرداد ۹۷ جلسه مشترکی با حضور دکتر مهرابیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس و آقای دکتر صاحب جمعی معاون بیمارستان تامین اجتماعی و مسولین این بیمارستان برگزار گردید. در ابتدا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس درخصوص آمایش رشته های پیراپزشکی و پزشکی در استان گلستان و نیز بیش از ۳۰ رشته پیراپزشکی متعلق به گنبدکاووس گزارشی ارائه نمود و نیز اعلام داشت این دانشگاه پیگیر تاسیس رشته پزشکی می باشد. همچنین ایشان از مساعدت مسئولین شهرستان به ویژه امام جمعه ، نماینده مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان قدردانی نمود.
در ادامه آقای دکتر صاحب جمعی معاون بیمارستان تامین اجتماعی،گزارشی درخصوص امکانات،متخصصین و خدمات بیمارستان خاتم الانبیاء گزارشی ارائه نمود و نیز اعلام نمود همکاری ویژه ای این بیمارستان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس خواهد داشت.
در خاتمه،بازدیدی از بخشها و اتاق عمل بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان گنبدکاووس انجام گرفت.