تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس و اداره کل تأمین اجتماعی استان گلستان در خصوص برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی در شرق استان گلستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد مهرابیان درخصوص تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی گفت:  خدمت به مردم و گستردگی، دو ویژگی مشترک این دو نهاد مردمی است که وظیفه خود را پشتیبانی، حمایت و خدمت به مردم قرار داده اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس ادامه داد: امیدوارم انعقاد این تفاهم نامه در مورد مسائل پژوهشی و ارتقاء سطح دانش، گسترده ­تر شود و موجبات همکاری‌های بیشتر سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم آورد.

این تفاهم نامه به امضای دکتر علی اصغر نیک نیا مدیرکل تامین اجتماعی استان گلستان و دکتر احمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس رسید.