در این جلسه دکتر مهرابیان ریس واحد دانشگاهی ضمن تقدیر و تشکر از حضور دکتر طالب تاش و هیات همراه گزارش مختصری از فعالیتهای فرهنگی واحد ارائه نمودند و افزودند دانشگاهیان ازجمله اقشاری هستند که آگاهانه تاثیری شگرفی در شکل‌گیری و تداوم انقلاب اسلامی داشته‌اند.

IMG 5761

ودر ادامه دکتر طالب تاش ضمن خدا قوت به حضار به نمایندگی از آقای دکتر کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی از تلاشهای اعضا قدردانی نمودند و بیان داشتند که ماموریت اصلی شورای فرهنگی سامان دهی کارهای فرهنگی در دانشگاه می باشد و کار فرهنگی کار پیامبران الهی است وهدف گزاری در کارهای فرهنگی این است که دینداری دانشگاهیان تقویت شود وبیان داشتند مولفه های تقویت دینداری شامل همدلی ، دغدغه داشتن برای انجام کار ، داشتن برنامه ، تحمل وصبر کافی می باشد .

IMG 5774

IMG 5764