همایش دانشجو، خودباوری و پیشرفت به مناسبت بزرگداشت روز دانشجوبا حضور دکتر علی باقری کنی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس برگزارگردید.

photo ۲۰۱۸ ۱۲ ۰۵ ۰۵ ۰۵ ۲۰

به گزارش حبرگزاری آنا این همایش با تلاوتی چند از کلام اله مجید آغاز شد وحضور پور شور دانشجویان ،اساتید ومسولان شهری نیز در آن مشهود بود مهرابیان ربسس واحد ضمن خیر مقدم خدمت به بیان تاریخچه ای از اتفاقات این روزپرداخت.

ودر ادامه علی باقری‌ کنی اظهارداشت: هرگاه در این مدت از مبانی دین و مسیر انقلاب که امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب ترسیم کردند عبور کردیم، توسعه و پیشرفت کردیم و هرجا هم ضربه خوردیم به سبب فاصله گرفتن از مبانی دین بوده است.

وی با بیان اینکه برای اینکه مسیر پیشرفت با شتاب بیشتری تثبیت و ادامه یابد، باید با انتزام به دین و مبانی دینی باشد، افزود: حقوق‌های نجومی به سبب دور شدن از مرزهای تدین است و اگر در جامعه مشکلاتی وجود دارد که منکر آن نیستیم

ودر ادامه معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: در این مذاکرات نه تنها عادیدی برای کشور ما نداشت بلکه برخی از دستاوردهایی که جوانان ایرانی متدین آوردند را در این سال‌ها از بین بردیم.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور ادامه داد: اگر می‌خواهیم با سرعت بیشتر کشور پیشرفت کند باید انقلاب‌گری،انقلابی بودن و انقلابی ماندن را در جامعه نهادینه کنیم.

باقری‌کنی با اشاره به اینکه پیشرفت کشور در زمینه هسته‌ای و موشکی به سبب وجود جوانان متدین ایرانی است، گفت: جوانان متدین و انقلابی ما بدون سرمایه، نیروی متخصص خارجی و فناوری تلاش کردند و توانستند به پیشرفت و توسعه در حوزه موشکی و هسته‌ای دست پیدا کنند.

وی یادآور شد: جریان‌های غرب‌گرا داخلی بر این باور هستند که با فناوری، نیروی متخصص خارجی و سرمایه می‌توان پیشرفت کرد، در صورتی که با این باور نه تنها پیشرفتی حاصل نمی‌شود

بلکه آنچه هم به دست آوردیم در قبال تعهد به خارجی‌ها باید از دست بدهیم.

photo ۲۰۱۸ ۱۲ ۰۵ ۰۵ ۰۵ ۳۴

وی افزود: ایران تنها کشوری است که در حوزه موشک های بالستیک نقطه‌زن توانمندی‎های خاص دارد که بدون نیروی متخصص خارجی و سرمایه توانستیم آن را به دست آوریم و امروز جریان های غرب گرا معتقد هستند که برای مذاکره و خارج شدن از تحریم‌ها باید دستاوردهای به دست آمده را از بین ببریم.

باقری‌کنی مقایسه‌ای در روند پیشرفت و توسعه ایران در حوزه موشکی و هسته‌ای در مقابل صنعت خودرو داشت و ابراز کرد: صنعت خودرو از اواسط دهه 40 وارد کشور شده و پس از این مدت زمان طولانی به علت وابستگی به فناوری و نیروی متخصص خارجی نه تنها پیشرفت نداشته بلکه عقب‌گرد هم داشتیم در صورتی که فضای حاکم در پیشرفت و توسعه صنعت موشکی و هسته‌ای تفکر دینی و انقلابی بوده است.

وی اضافه کرد: امروز اختلاف بر سر این است که جریان انقلابی معتقدند که باید توانمندی های هسته‌ای و موشکی کشورمان را حفظ کنیم، اما جریان غرب‌گرایانه داخلی می گویند وقتی فعالیت‌های هسته‌ای ما را دچار تهدید و تحریم می کند،باید از بین رود.

معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور بیان داشت: قدرت دینی پای پیشرفت دانشگاه‌ها ایستاده است و جریان دینی در جامعه بدون اتکا به نیروی خارجی یا کشورهای دیگر نه قطع رابطه می‌تواند به پیشرفت و توسعه دست یابد.

photo ۲۰۱۸ ۱۲ ۰۵ ۰۵ ۰۵ ۲۹

به گزارش آنا، تجلیل از دانشجویان فعال فرهنگی ، و ممتارین علمی نیز از دیگر برنامه‌های اجرایی در این مراسم بزرگداشت بود.