به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس  با همکاری اداره بهداشت شهرستان گنبد کاووس  نسبت به برگزاری همایش من هم آزمایش اچ ای وی می دهم ونقش افراد جامعه در سلامت
جامعه اقدام کرد.

IMG 7298

در این همایش شاهرخ رضایی، سرپرست نظارت بر درمان شبکه بهداشت  درباره مسائل اجتماعی از جمله روند رو به افزایش بیماری ایدز و انگ و تبعیض علیه بیماران صحبت نمودند. ودر ادامه متذکر شدند عليرغم گذشت سه دهه از پيدايش ايدز در جهان هنوزمردم  نسبت به ايدز بي اطلاع هستند.باور ندارند كه خودشان در معرض خطرند.بدليل عدم مهارت ،نبود حمايت و فقدان امكانات لازم اكثرا از خود مراقبت نميكنند.
سرپرست نظارت بر درمان شهرستان با رویکرد آموزش این بیماری اظهار کرد: «بیماری HIVیک نوع بیماری عفونی است و قابل کنترل است و مانند سایر بیماری های عفونی دیگر و آخرین مرحله آن ایدز است که با کنترل و مراقبت می توان از بروز ایدز پیشگیری کرد. کسانی که یک بار رفتار جنسی حتی در چارچوب خانواده داشته‌اند بهتر است تست HIV را انجام دهند و ترس از این بیماری باعث پنهان شدن و گسترش بیشتر آن در جامعه می‌شود.»
دکتر لطیفه بدخشان افزود: همانطور كه ميدانيد در بدن انسان يك سيستم ايمني يعني همان گلوبولهاي سفيد خوني وجود دارد كه وظيفه شا ن محافظت از بدن انسان در مقابل بيماريهاي مختلف اعم از ميكروب و ويروس است ودرادامه درباره اطلاع رسانی آسیب‌های این بیماری و چگونگی مقابله و پیشگیری از آن، افزود: امروز با اطلاع‌رسانی، پیشگیری، تشخیص زودهنگام، درمان و حمایت از مبتلایان اچ آی وی می‌توان آسیب‌های ناشی از این بیماری را در سطح جامعه کاهش داد و تمام آحاد جامعه به ویژه دانشگاهیان باید خود را در مبارزه علیه این بیماری مسئول بدانند و برای ریشه کن کردن و کنترل آن تلاش کنند.

IMG 7295

به گزارش خبرنگار آنار، مرکز بهداشت شهرستان با هدف مشاوره و غربالگری HIV با شعار سلامتی حق برای همه افراد است با اطلاع رسانی، پیشگیری، تشخیص زود هنگام، درمان و حمایت از مبتلایان به اچ آی وی از سوی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر شبکه بهداشت و درمان به دریافت ست غربالگری از دانشجویان پرداختند.

IMG 7282