افتتاحیه اولین انتخابات شورای ورزشی دانشجویی در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس

IMG 7762

شورای ورزشی دانشجویی باهدف افزایش نقش دانشجویان در پیشبرد فعالیتهای ورزشی وایجاد انگیزه خودباوری در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس برگزارشد .

این مراسم با استقبال پور شور دانشجویان علاقمند به شرکت در این انتخابات مواجه گردید .

در این مراسم احمد مهرابیان رئیس واحد اظهار داشت با ایجاد شورای دانشجویی در دانشگاه ها می توان در جهت ایجاد انگیزه خودباوری وتقویت نگرش مثبت به فعالیتهای حرکتی و ورزشی گام برداشت

در این مراسم علی برغمدی مسول تربیت بدنی واحد گفت : از اهداف تشکیل این شورا میتوان به تقویت روحیه مشارکت پذیری ورشد توانمندهای مدیریتی دانشجویان و همچنین تقویت مهارت های فردی واجتماعی وروحیه جمع گرای نام برد

IMG 7770

ودر ادامه بیان داشت در جهت صیانت از آرای دانشجویان دو کمیته تحت عنوان کمیته اجرایی وکمیته نظارت برانتخابات تعیین گردیده است تا بتوان به بهترین نحو این انتخابات را برگزار کرد.

در پایان این مراسم دانشجویان به پای صندوق های رای رفتند وبه کاندیدهای منتخب خود رای دادند .

IMG 7795