.رئیس دانشگاه ازاد واحد گنبد گفت:راه رسیدن به خود کفایی آموزش ، پرورش وتحقیق است و آموزش و پرورش مارا به تولید علم ، دانش وخدمات می رساند

photo ۲۰۱۹ ۰۲ ۰۶ ۱۵ ۴۲ ۳۷

دکتر احمد مهرابیان در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، گفت: ما توانسته ایم با حداقل آموزش های نظامی 8 سال در جنگی نابرابر ایستاده گی کنیم وبا سربلندی آن را تمام کنیم و بعد ازجنگ نیز با روحیه جهادی ای که داریم دوران سازندگی خوبی را به درستی سپری کرده ودر بسیاری از پیشرفت های دنیا هم رقیب خوبی برای آنها باشیم .

وی با مطرح کردن این پرسش که چه مسیری را باید طی کرد تا به خودکفایی که لازمه آن از دست ندادن منابع ومعادن وثروت ذخیره شده است برسیم ، اظهار کرد: آنچه که کمک می کند تا به خودکفایی برسیم آموزش ، پرورش وتحقیق است.

مهرابیان با تاکید بر اینکه آموزش وپرورش مارا به تولید علم ، دانش وخدمات می رساند، افزود: با این رویکرد نه تنها مستعمره دیگرکشورها نخواهیم شد بلکه بسیاری از آنها نیز به لحاظ علمی به ما وابسته خواهند شد و ما دیگر نگران وابستگی کشور نخواهیم بود .

رئیس دانشگاه آزاد گنبد گفت:کشور باید به سمت تولید علم و خدمات برود و منجر به تولید ایده ، فکر ، دانش و ثروت شود که این مهم از دغدغه های مقام معظم رهبری در این چند دهه اخیر بوده است .

مهربیان گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تحصیلات با دشواری زیادی روبرو بود وتنها عده خاصی قادر به تحصیل بودند ولی به برکت انقلاب اسلامی نظام آموزشی بسیار پیشرفت کرد و توانستیم رتبه های خوبی را در صنایع هسته ای وموشکی داشته باشیم .

احمد مهرابیان اعزام دو گرده جهادی به مناطق محروم را از اقدامات انجام شده در دهه مبارک فجر در واحد گنبد عنوان کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی و امکان تحصیل با کیفیت ازبرکات انقلاب اسلامی ایران است.