مسول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس گفت : اردوی های جهادی یادآور زمان جنگ و جهاد سازندگی است و این عملکرد جهادی دانشجویان بسیجی جوان یکی از رویش های انقلاب در این برهه اززمان است.

photo 2019 02 01 17 03 20 3

ب حجت الاسلام علیرضا صفری عصر امروز در حاشیه اعزام نخستین گروه جهادی عمرانی این واحد دانشگاهی به روستای پشمک پناده این شهرستان ، گفت : اردو های جهادی سنت حسنه ای است که می تواند راهبردی مناسب برای تحقق عدالت اجتماعی و مرهمی به زخم های کهنه محرومین باشد.

وی مهمترین هدف اعزام گروه های جهادی را محرومیت زدایی و تقویت و پرورش روحیه جهادی عنوان کرد و افزود :که به فضل پروردگار و همت دانشجویان بسیجی این حرکت آغاز شده و به امید خدا در آینده شاهد افزایش اعزام گروه های جهادی از این واحد دانشگاهی خواهیم بود.

photo 2019 02 01 20 03 53 3