دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ با رقابت 51 تیم شرکت کننده و با حضور دانشجویان و دانش آموزان استان گلستان در در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس برگزار شد .

thumbnail

به منظور ایجاد فضای رقابت و تمرین وآموزش کارگروهی و آشنایی بیشتر با فناوریهای نوین وافزایش خلاقیت وشور ونشاط ،صبح امروز دومین دوره مسابقات نجات تخم مرغ در واحد گنبد کاوس برگزار شد.

thumbnail 2

دکتر جواد رجبی مدیرپژوهش واحد گنبد با بیان این که تعداد 51 تیم در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی در این مسابقه شرکت دارند گفت: این مسابقات با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی جابربن حیان برگزار شده است

رجبی سرعت ، وزن ، خلاقیت و فرود نزدیک به مرکز از معیار های مورد سنجش در این دوره قلمداد کرد وافزود:درپایان مسابقه از تیم‌های اول، دوم و سوم که فاکتورهای مورد ارزیابی را رعایت کرده بود با اهدای کارت هدیه تجلیل شد .

thumbnail 1

thumbnail 3