دکتراحمد مهرابیان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس از سومین جلسه ی هماهنگی استقبال از شهدای گمنام جهت خاکسپاری در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبد کاووس خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس  افزود : سومین نشست هماهنگی استقبال از شهدای گمنام صبح امروز شنبه 18/12/97 با حضور سرهنگ رمضانعلی قاسم پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبد وحجت الاسلام والمسلمین دیلم مسوول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه ناحیه سپاه گنبد وریاست ومعاونین وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در محل دفتر ریاست برگزار گردید .

مهرابیان افزود :در این نشست ضمن بررسی عملکرد چندروز گذشته درخصوص مراسم تشیع و خاکسپاری وبرنامه های فرهنگی بزرگداشت شهدا و فراهم آوردن تمهیدات لازم برای این مراسم باشکوه تاکید و بحث وتبادل نظر شد .

مراسم تشیع شهدای گمنام همزمان با شهادت امام علی النقی الهادی علیه السلام از مقابل بیمارستان طالقانی گنبد ساعت 9 صبح یکشنبه 19/12/1397 به سمت دانشگاه آزاداسلامی واحدگنبدکاووس و همچنین مراسم .شام غریبان نیز یکشنبه 19/12/1397 بعد از نماز مغرب وعشاء با سخنرانی حجت الاسلام ترابی امام جمعه محترم شهرستان گنبد کاووس در جوار شهدای گمنام برگزار می گردد .