a ab abc abcd
تدفین شهدای گمنام

رشته های موجود در واحد

جلسه هم اندیشی اساتید حوزه ودانشگاه

.بمناسبت 27 آذزماه سالروز شهادت دکتر مفتح نشست هم اندیشی در دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس برگزارشد.

photo 2018 12 19 17 15 44

حجت الاسلام حاج آقا صفری ریسس اداره فرهنگ دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس اظهارکرد.: این نشست با حضور حجت الاسلام دکتر سید علی طاهری ریاست محترم دانشگاه آزاداسلامی گلستان وبا شرکت ائمه جمعه وجماعات وعلمای اهل تشیع وتسنن واز استادان حوزه ودانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاداسلامی واحد گنبدکاووس برگزارگردید.

دراین نشست پیرامون وحدت حوزه ودانشگاه بحث وتبادل نظر شد وشرکت کنندگان نقطه نظرات خودرا درخصوص موضوع مورد بحث ارائه نمودند .

IMG 7967

ودرادامه جلسه دکتر طاهری ، رهنمودهایی از مقام معظم رهبری درباره موضوع وحدت حوزه ودانشگاه را برای شرکت کنندگان تبیین نمودند .

IMG 7966

IMG 7985