a ab abc abcd
Slider

رشته های موجود در واحد

Slider

جذب 932میلیون ریال طرح برون دانشگاهی توسط هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

IMG 8122

جوادرجبی مسئول دفترارتباط باصنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس درباره قرارداد طرح برون دانشگاهی این واحد خبرداد .

مسئول دفتر ارتباط با صنعت اعلام نمود قرار داد طرح برون دانشگاهی با اعتبار 932میلیون ریال با شرکت زغال سنگ البرز شرقی از شرکت های تابعه شرکت فولاد اصفهان طی بازه 6ماهه باعنوان "استقرار سیستم های بهای تمام شده ،کنترل داخلی و خدمات مشاوره فنی " منعقد گردید.مجری این طرح طاهر اسکندرلی استادیار وعضو هیات علمی تمام وقت گروه حسابداری ومدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحدگنبدکاووس است.

اسکندرلی دارای سوابق اجرایی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صنایع چوبی پارس (مجموعه صنایع چوبی بنیاد مستضعفان) عضو موظف هیات مدیره و مدیر مالی شرکت نئوپان گنبد کاووس می باشد.

زمینه فعالیت ایشان طراحی سیستم های صنعتی ، مالی ، تدوین استراتژی و بودجه مجامع بوده که برای شرکت های تولیدی مشاوره ارائه می نماید.