با حکم رئیس فدراسیون کاراته؛ استاد دانشگاه آزاد اسلامی عضو علمی کمیته استعدادیابی فدراسیون کاراته شد

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس - مینودشت، عضو علمی کمیته استعدادیابی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران در حکمی احمد صفرخان‌مؤذنی مدیرگروه و استاد دانشکده تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس - مینودشت را به‌عنوان عضو علمی کمیته استعدادیابی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

در متن حکم ابلاغی از سوی رئیس فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران خطاب به صفرخان‌مؤذنی آمده است: با عنایت به شایستگی، تجارب، تعهد، تخصص و سوابق جنابعالی بدین‌وسیله به‌عنوان عضو علمی کمیته استعدادیابی فدراسیون به مدت یکسال منصوب می‌‌شوید. انتظار دارم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کاراته، تلاش و تعامل سازنده با مدیران، کارکنان، پیشکسوتان، ورزشکاران و صاحب‌نظران در راستای سیاست‌ها و تحقق اهداف فدراسیون کاراته و برنامه‌های آن کمیته به اجرای امور محوله توجه جدی داشته باشید.

به گزارش آنا، در پایان این حکم شرح وظایف اعضای علمی کمیته استعدادیابی فدراسیون کاراته بیان شده است.

تاریخ بروزرسانی : 19 شهریور 1399 - 15:05